Dacia Eylül ayına özel fırsatını açıkladı: 200.000 TL finans desteği ile Yeni Spring kampanyası…

Araç sahibi olmak adına yola çıkanlar için Dacia kampanya fırsatını duyurdu. Eylül ayına kadar Özel Dacia Spring kampanyasında şartlar ve detaylar nedir? İşte ödeme planları, faiz oranları ve detaylar…
Dacia Eylül ayına özel fırsatını açıkladı: 200.000 TL finans desteği ile Yeni Spring kampanyası…

Otomobil sahibi olmak isteyen veya mevcut aracını değiştirerek sıfır bir otomobil alacak olanlar, fiyat araştırmaları yapmaya devam ediyor. Yapılan fiyat araştırmaları kapsamında son dönemde otomobil fiyatlarında görülen artışla birlikte, vatandaşlar uygun fırsatlı kampanyaları da araştırıyor. Bu kapsamda birçok otomotiv firması, sıfır model araçlarında çeşitli kredi kampanyaları ile müşterilerine ödeme kolaylığı sağlıyor. Bu kampanyalardan biri de Dacia’dan geldi. Dacia Spring modeli için sunulan kampanyada şartlar neler?

Dacia, Eylül ayı itibariyle yeni kredi kampanyalarını duyurdu. Birçok modelde kampanya fırsatı sunan Dacia, belirtilen tarih aralıklarında başvuruda bulunan müşterilerine değişen şartlar altında çeşitli kampanyalar sunuyor. Dacia Spring için sunulan kampanya bu noktada dikkatleri çekmeyi başardı ve Dacia, Eylül ayı itibariyle kampanya detaylarını duyurdu. Peki Yeni Dacia Spring için sunulan kampanya ne, şartları nasıl, kimler başvuruda bulunabilir? İşte detaylar…

DACİA FİNANS’TAN 200.000 TL KREDİ KAMPANYASI

thumbs-b-c-a1755e90443dc84998d22a19b3fa62e6.jpg

Dacia Finans, Spring modeli için sunduğu kampanyasının detaylarını açıkladı. Dacia Finans’tan kredi kullanılması halinde geçerli olan ilgili finansal kampanya, Spring modelinin perakende satın alma işlemlerinde bireysel müşteriler için sunuluyor. Söz konusu kampanya dahilinde Dacia Finans 200.000 TL kredi, 12 ay vade ve yüzde 3,45 faiz oranı sunuyor. Bu kampanya dahilinde, söz konusu kredide aylık ödeme tutarı da 21.914 TL olarak hesaplanıyor.

KAMPANYA ŞARTLARI VE BAŞVURU TARİHLERİ

Yeni Dacia Spring için Dacia Finans tarafından sunulan kampanyada araç için peşinat ödemesinin ayrıca yapılması gerekiyor. Dacia Finans’ın şartlarına bağlı olan finansman kampanyaları, diğer finansman kampanyaları ile birleştirilemiyor. Ayrıca kredi tahsis ücretleri bu kampanyada kredi bedeline dahil edilmiyor ve faiz oranı ve maliyet oranları da kullanılacak olan kredi tutarına ve vadeye göre değişiklik gösterebiliyor.

Bu şartlar altında 30 Eylül 2023 tarihine kadar kampanyaya katılımcı yetkili satıcılarda geçerli olan kampanya, stoklarla sınırlı tutuluyor. Dacia Finans, Yeni Dacia Spring için Eylül ayında 200.000 TL kredi, 12 ay vade ve %3,45 faiz oranı imkanı sunuyor.