TOKİ Trabzon Merkez ve Of kurası çekiliyor! Kura çekiliş sonuçları isim listesi sorgulama 2022

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ Trabzon Merkez ve Of kura çekilişi sonuçları belirleniyor. Yapılan kura çekimi ile hem Of hem de Merkez kont projesi için hak sahipleri belirlenerek Trabzon kura çekimleri 2022 tamamlanmış olacak.
TOKİ Trabzon Merkez ve Of kurası çekiliyor! Kura çekiliş sonuçları isim listesi sorgulama 2022

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklama ile Eylül ayında başvuruları kabul edilmeye başlanan TOKİ 250 bin  sosyal konut projesinde kura çekimleri ise 7 Kasım tarihi itibari ile start almıştı. Pek çok ilde yapılan kura çekimi ile hak sahipleri belirlenmeye devam ederken bugün yapılan kura çekimi ile sıra Trabzon'a geldi. 

Hatırlanacağı üzere dün Trabzon'da yapılan kura çekimi ile Akçaabat, Araklı, Arsin, Çarşıbaşı, Düzköy, Hayrat, Maçka, Sürmene ve Vakfıkebir illerinde hak sahipleri belirlenmişti. Bugün ise Merkez ve Of ilçeleri için beklenen kura çekilişi yapılarak Trabzon TOKİ kura çekimi süreci tamamlanmış olacak. 

TRABZON MERKE TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ 2022!

2022 senesinde başlatılan 250 bin sosyal konut projesi kapsamında en çok konut ayrılan illerden biri de Trabzon olarak öne çıkmıştı. Trabzon'da satışa sunulan konutlar için bugün yapılacak olan Merkez ve Of konut projesi kura çekimi ile tüm hak sahipleri belirlenmiş olacak. 

Saat 10:00 itibari ile başlayan kura çekimi ile TOKİ Trabzon Merkez konut projesi kapsamında 1146 adet konut için ve Of konut projesi kapsamında satışa sunulan 150 konut için hak sahipleri belirlenmiş oldu. TOKİ'nin sosyal konut projesinde kura çekilişi canlı olarak TOKİ'nin Facebook, You Tube, İnstagram ve Twitter hesaplarından yayımlanırken aynı zamanda akşam saatlerinde e-Devlet internet sitesi üzerinden kura çekimi sonuçları ekranı üzerinden sorgulanabilecek.