TOKİ Nevşehir Avanos Merkez Ürgüp Gülşehir Kozaklı kura çekilişi sonuçları isim listesi 2022 belli oldu

Nevşehir TOKİ kura çekiliş sonuçları isim listesi 2022 için beklenen gün geldi. TOKİ'nin Nevşehir projeleri arasında yer alan Avanos, Merkez, Ürgüp, Gülşehir 2. etap ve Kozaklı 3. etap çekilişleri yapıldı.
TOKİ Nevşehir Avanos Merkez Ürgüp Gülşehir Kozaklı kura çekilişi sonuçları isim listesi 2022 belli oldu

Eylül ayında başvuruları alınmaya başlanan TOKİ 250 bin sosyal konut projesinde beklenen kura çekilişleri 7 Kasım 2022 tarihi itibari ile başlamıştı. Yapılan kura çekilişleri ile başvuru rekoru kıran projelerde hak sahipleri belirlenmeye devam ederken TOKİ Nevşehir konut projesinde bugün yapılan kura çekimi ile Avanos, Merkez, Ürgüp, Gülşehir ve Kozaklı konut projesinde hak sahipleri belirlenmiş oldu. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yükselen konut fiyatları nedeni ile yeni konut seferberliği başlatmış, alt ve dar gelir grubu kişilerin kira öder gibi ev sahibi olmalarına olanak sağlanmıştı. 250 bin sosyal konut projesinde satışa sunulan konutlar için yapılan kura çekimleri ile hak sahipleri belirlenirken bugün sıra TOKİ Nevşehir projesine geldi. 

NEVŞEHİR TOKİ KONUT PROJESİ İÇİN KURA ÇEKİMİ YAPILDI! TOKİ NEVŞEHİR 2+1 VE 3+1 KURA ÇEKİLİŞİ SONUCU İSİM LİSTESİ SORGULAMA 

TOKİ konut projesinde yapılan kura çekilişleri ile hak sahipleri kademeli olarak belirlenmeye devam ederken bu projeler arasında yer alan Nevşehir TOKİ evleri için kura çekilişi süreci bugün başladı. 

NEVŞEHİR AVANOS 100/250.000 SOSYAL KONUT PROJESİ

NEVŞEHİR MERKEZ 200/250.000 SOSYAL KONUT PROJESİ

NEVŞEHİR ÜRGÜP 150/250.000 SOSYAL KONUT PROJESİ

NEVŞEHİR GÜLŞEHİR 2. ETAP 100/250.000 SOSYAL KONUT PROJESİ

NEVŞEHİR KOZAKLI 3. ETAP 100/250.000 SOSYAL KONUT PROJESİ için kura çekilişi bugün gerçekleştirildi. Nevşehir Damat İbrahim Paşa Kongre Merkezi içerisinde yapılan kura çekimi ile hak sahipleri belirlenirken kura sonuçları bugün akşam saatlerinde e-Devlet resmi internet sitesi üzerinden yayımlanacak.