TOKİ Kayseri kura çekimi sonuçları isim listesi 2022!

Kayseri TOKİ kura çekimi için beklenen gün geldi. TOKİ Kayseri Merkez kura çekilişi noter huzurunda yapılırken 10 Aralık 2022 tarihi itibari ile 2.300 konut için hak sahibi belirlendi. İşte TOKİ Kayseri kura sonucu sorgulama ekranı e-Devlet!
TOKİ Kayseri kura çekimi sonuçları isim listesi 2022!

Kayseri'de kira öder gibi ev sahibi olacak şanslı isimlerin belirleneceği TOKİ Kayseri Merkez konut projesi kura çekimi noter huzurunda Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Kongre Merkezi Büyük Salon içerisinde yapılan tören ile gerçekleştirildi. Yapılan kura çekimi ile Kayseri Merkez'de yapılacak olan TOKİ evleri için başvuru yapan kişiler arasından ev sahibi olmaya hak kazanan kişiler belirlenmiş oldu. 

TOKİ Kayseri kura çekimi için beklenen gün sonunda geldi. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ kura çekimi takvimi ile bugün KAYSERİ MERKEZ 2300/250.000 SOSYAL KONUT PROJESİ kura çekimi yapılacak. Yarın yani 11 Aralık 2022 tarihinde ise;

KAYSERİ DEVELİ 134/250.000 SOSYAL KONUT PROJESİ

KAYSERİ HACILAR 400/250.000 SOSYAL KONUT PROJESİ

KAYSERİ YAHYALI 100 /250.000 SOSYAL KONUT projelerinin kura çekimi yapılacak. Kalan diğer Kayseri TOKİ kura çekilişleri ise 12 Aralık 2022 tarihinde yapılarak tüm projelerde hak sahipleri belirlenmiş olcak. 

 TOKİ KAYSERİ KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ 2022! 

Kayseri TOKİ kura çekimi ile hak sahipleri noter huzurunda belirlenmeye başlanırken kura çekimi töreni canlı yayın ile TOKİ'nin resmi You Tube, Facebook, İnstagram ve Twitter hesapları üzerinden yayımlanacak. Yine kura çekimini canlı olarak izlemek isteyen kişiler Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Kongre Merkezi Büyük Salon içerisinde yapılacak olan törene katılabilecek. 

Kurada adı çıkan kişiler akşam saatlerinde e-Devlet TOKİ kura sonucu sorgulama ekranına yüklenebilecek. İlgili sayfaya ulaşmak için TIKLAYINIZ... e Devlet şifresi ve kimlik numaranız ile akşam saatlerinden itibaren sorgulama yapabilirsiniz...