TOKİ Ankara sosyal konut kura takvimi! Sincan, Etimesgut, Mamak, Gölbaşı, Beypazarı kura tarihleri!

TOKİ sosyal konut kura çekimi Ankara takvimi açıklandı. Ankara’da sosyal konut kuraları hangi tarihlerde çekilecek?
TOKİ Ankara sosyal konut kura takvimi! Sincan, Etimesgut, Mamak, Gölbaşı, Beypazarı kura tarihleri!

Türkiye’de TOKİ sosyal konut kura çekimlerine 2023 yılında da devam edilecek. Ankara’da sosyal konut sahibi olmak için başvuru yapan vatandaşlar kura çekimlerinin hangi tarihlerde olacağına dair büyük bir merak içerisindeler. Ankara TOKİ sosyal konut kura çekimi takvimi belli oldu. İlçe ilçe sosyal konut kuraları çekilecek ve konutları satın almak için kimlerin hak sahibi olacakları belirlenecek?

TOKİ ANKARA KURASI NE ZAMAN?

TOKİ sosyal konut projesi Ankara kurası için büyük bir heyecan yaşanıyor. Ankara’da sosyal konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar 31 Ekim 2022 tarihine kadar başvuruları yapmış ve kura çekimlerini beklemeye başlamışlardı. TOKİ Ankara kura çekimlerinin 2 Ocak 2023 Pazartesi günü başlayacağı ve ilçe ilçe 12 Ocak 2023 tarihine kadar devam edeceği bildirildi.

İLÇE İLÇE KURA TARİHLERİ!

TOKİ Ankara sosyal konut kura takvimi belli oldu. Buna göre 2 Ocak 2023 Pazartesi günü Kahramankazan’da 800, Polatlı’da 700 ve Kızılcahamamda 63 sosyal konut için noter huzurunda kura çekimi yapılacak. 3 Ocak Salı günü ise Ayaş’ta 300, Şereflikoçhisar’da 311, Çamlıdere’de 100, Bala’da 160, Beypazarı’nda 150, Evren’de 150, Nallıhan’da 100 sosyal konut için kuralar çekilecek.

TOKİ Ankara sosyal konut kura takvimi 4-5 Ocak’ta Etimesgut Ballıkuyumcu’da 3.800 sosyal konut ile devam edecek. 6-8 Ocak tarihlerinde ise Sincan Yenipeçenek’te 4.800 sosyal konutun hak sahiplerinin belirlenmesi için kura çekimi yapılacak. 9 Ocak’ta Sincan Saraycık’ta 1.626 sosyal konut, 10 Ocak’ta Gölbaşı Gerder’de 1.545 sosyal konut için kuralar çekilecek. 11 ve 12 Ocak tarihlerinde ise Mamak’ta bulunan 3.645 sosyal konut için kura çekimi yapılacak.

TOKİ Ankara kura çekimleri noter huzurunda yapılacak ve TOKİ’nin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanacak. TOKİ kura sonuçları ise E-Devlet üzerinden yayınlanacak. E-Devlet’te sorgulama yapan vatandaşlar kendilerine sosyal konut çıkıp çıkmadığını öğrenebilecekler.