TOKİ Ankara Etimesgut ve Hatay Belen, Hassa, Altınözü kura sonucu isim listesi sorgulama ekranı!

TOKİ sosyal konut kura çekimlerine bugün Ankara ve Hatay’da devam ediliyor. TOKİ kura sonucu sorgulama isim listesi araştırmaları hız kazandı. TOKİ kura sonuçları sorgulama ekranına nereden ulaşılır?
TOKİ Ankara Etimesgut ve Hatay Belen, Hassa, Altınözü kura sonucu isim listesi sorgulama ekranı!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesini başlatan TOKİ bu kapsamda 250 bin vatandaşı konut sahibi yapacak. TOKİ sosyal konut başvurularının tamamlanmasının ardında kura çekimlerine başlandı. Projenin ikinci ayağı olan kura çekimleri ile sosyal konutları satın almaya hak kazanacak vatandaşlar belirleniyor. TOKİ’nin açıkladığı takvim ile noter huzurunda kura çekimleri yapılıyor ve kura sonuçları vatandaşlara ilan ediliyor.

TOKİ ANKARA VE HATAY KURALARI ÇEKİLİYOR!

TOKİ’nin sosyal konut kura takvimine göre bugün Ankara’da ve Hatay’da kura çekimleri yapılıyor. Ankara’da Etimesgut Belediyesi Korkut Ata Kültür Merkezi’nde, Hatay’da ise Antakya Spor Salonu’nda noter huzurunda kuralar çekiliyor. Ankara’da Etimesgut Ballıkuyumcu’da yapılacak 3.800 konut için, Hatay’da ise Belen’de 250, Hassa’da 100, Altınözü’nde 350 olmak üzere toplam 700 sosyal konut için kura çekimi gerçekleştiriliyor.

TOKİ KURA ÇEKİMLERİ CANLI İZLENEBİLİR

TOKİ kura çekimlerini büyük bir şeffaflık ile gerçekleştiriyor. Bu kapsamda kuralar öncelikle noter huzurunda çekiliyor. Geçerli başvuru yapan vatandaşların isimlerinin yer aldığı kura çekimleri canlı olarak da takip edilebiliyor. TOKİ’nin sosyal medya hesaplarının tamamından bu kura çekimleri canlı olarak yayınlanıyor. Vatandaşlar isimlerinin kurada çıkıp çıkmadığını bu yayınları takip ederek görebiliyorlar. Yayınları izlemek için ise TOKİ’nin sosyal medya hesaplarını takip etmek gerekiyor.

TOKİ KURA SONUCU SORGULAMA EKRANI!

TOKİ sosyal konut kura sonuçları çok sayıda vatandaşın özel ilgi alanına giriyor. İnsanlar çok uygun şartlarda ev sahibi olabilmek için isimlerinin kurada çıkmasını bekliyorlar. Kura sonuçları ise yoğun bir talep alıyor. TOKİ kura sonucu sorgulama ekranına E-Devlet üzerinden erişilebiliyor. TOKİ’nin e-devlet hizmetleri arasında yer alan bu hizmet üzerinden sorgulama yapılarak isim listesine ulaşılabiliyor.