Slimkent TOKİ'de anahtar teslim tarihleri belli oldu!

Çorum ilinde TOKİ tarafından yürütülen konut projesinde sona gelindi. Anahtar teslimlerinin yapılacağı tarih belli oldu!
Slimkent TOKİ'de anahtar teslim tarihleri belli oldu!

Bir süredir yapımına devam edilen ve ne zaman teslimlerin yapılmaya başlanacağı merak konusu olan Slimkent TOKİ evleri hakkında beklenen açıklama geldi. Yapılan açıklamalara göre belediye tarafından gerçekleştirilen asfalt serim çalışmalarının ardından konutların da bu ay içerisinde teslim edileceği ifade edildi.

Türkiye'nin dört bir yanında şehirleri düzenlemek üzere konut çalışmalarında bulunan Çevre, Şehircilik ve iklim Değişikliği Bakanlığı TOKİ, Çorum ilinde de yapılarak yakın zamanda teslimlerin gerçekleştirilmesinin beklendiği ifade edildi. Bu çerçevede açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Murat Günay, asfalt serim çalışmalarına bazı hava koşulları nedeni ile geç başlansa da yakın zaman içerisinde konutların teslimlerine başlanacağı öğrenildi.

screenshot-107.png

KONUTLARIN TESLİM TARİHİ BELLİ OLDU!

Konutların vatandaşlara teslim edileceği tarihi açıklayan AK Parti İl Başkanı Murat Günay, "Hak sahiplerinin büyük bir sabırsızlıkla heyecanla beklediği TOKİ konutlarında sona gelindi. Dün TOKİ yetkilileri tarafından geçici kabul işlemlerine başlanmış olup bugün TOKİ yetkililerinden aldığımız bilgiye göre konutların anahtar teslimi 16 Ekim’de başlıyor. İlimizde konut talebinin karşılanmasında can simidi olup düşük gelirlilerin ve emeklilerin konut sahibi olmasını sağlayan 750 konutun ilimize kazandırılmasından dolayı başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na, TOKİ Başkanlığı’na, AK Parti Çorum Milletvekillerimize, asfalt desteğinden dolayı Çorum Belediye Başkanımız Sayın Dr. Halil İbrahim Aşgın'a, en önemlisi büyük bir sabır ve özveriyle bekleyen hak sahiplerine çok teşekkür ederiz." diyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a da teşekkürlerini iletti.