Samsun TOKİ kura çekimi sonuçları 2022 Bafra Canik Çarşamba çekilişi 2+1 ve 3+1 isim listesi sorgulama

TOKİ Samsun kura çekimi tüm hızı ile devam ederken bugün yapılan kura çekilişinde sıra Bafra, Canik ve Çarşamba ilçelerinde yapılacak olan projelere geldi. TOKİ canlı yayın ile kura çekimini yayımlarken e-Devlet sorgulama linki de belli oldu.
Samsun TOKİ kura çekimi sonuçları 2022 Bafra Canik Çarşamba çekilişi 2+1 ve 3+1 isim listesi sorgulama

Samsun TOKİ kura çekilişi sonuçları için bugün sıra Bafra, Canik ve Çarşamba ilçelerinde yapılacak olan sosyal konut projelerine geldi. Samsun Büyükşehir Belediyesi çok amaçlı salon Erol Olçok katında yapılacak olan kura çekimi ile bugün 3 farklı projede satışa sunulan 1.420 konut için hak sahipleri belirlenmiş olacak. 

Kura çekimi önce 2+1 alt gelir grubu için ise sonrasında ise 3+1 konutlar için yapılacak. Kurada adı çıkan kişiler ev sahibi olmaya hak kazanacaklar ve satış sözleşmesi için yapılacak olan duyuruyu bekleyecekler. Kurada adı çıkmayan kişiler için ise TOKİ başvuru parası iadesi 5 iş günü içerisinde yapılacak. 

TOKİ SAMSUN ÇARŞAMBA, BAFRA, CANİK KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ 2022!

TOKİ'nin Samsun projesinde kura çekimi tüm hızı ile devam ederken bugün Samsun kura çekimi için 3 ilçede hak sahipleri belirlenmeye devam edecek. Yapılan kura çekimi ile;

SAMSUN BAFRA 500/250.000 SOSYAL KONUT PROJESİ

SAMSUN CANİK 320/250.000 SOSYAL KONUT PROJESİ

SAMSUN ÇARŞAMBA 600/250.000 SOSYAL KONUT PROJESİ için hak sahipleri belirlenmiş olacak. 

Samsun ili için yapılan kura çekimleri yarın yapılacak olan 6 ilçenin hak sahiplerinin belirlenmesi ile sona erecek. TOKİ Samsun kura çekilişi sonuçları akşam saatlerinden sonra e-Devlet sistemi üzerinden de sorgulanabilecek. TOKİ e-Devlet kura sonucu sorgulama ekranı için BURAYI TIKLAYINIZ... Kimlik numaranız ve şifreniz ile sisteme giriş yaparak kura sonucunuzu öğrenebilirsiniz.