Ordu'nun Perşembe ilçesinde başlanan TOKİ konutları yükseliyor!

11 ay önce Ordu'nun sakin şehir unvanlı Perşembe ilçesinde başlanan TOKİ konutlarının yüzde 90'ı tamamlandı.
Ordu'nun Perşembe ilçesinde başlanan TOKİ konutları yükseliyor!

2022 yılının sonunda yapım çalışmalarına başlanan Ordu Perşembe'deki TOKİ konutlarının büyük çoğunluğu tamamlandı. Edinilen bilgilere göre toplamda 204 milyon 242 bin TL maliyetli bu projenin kaba inşaatı yani yüzde 90'ının tamamlandığı ifade edildi. 11 ayda 180 daire ve 5 dükkan için başlanan bu konutlarda yalnızca ince işçiliğin ve çevre düzenlemesinin kaldığı öğrenildi.

PROJENİN 2-3 AY İÇERİSİNDE TAMAMLANMASI BEKLENİYOR!

Sürecin oldukça hızlı ilerlemesinin ardından ortalama 2-3 ay içerisinde konutların tamamlanmasının beklendiği bilinirken konuya ilişkin Perşembe Belediye Başkanı Mustafa Sayım Tandoğan “Hak sahipleri biran önce inşaatın bitmesini ve biran önce bu konutlara geçmek istiyorlar. Burada güzel bir yaşam alanı oluştu, ilçemizi biraz daha içe doğru yaydık. Burası güneş ve denize görüyor, çok güzel bir alanda. Perşembe ilçemizde konut sıkıntısı vardı ve bundan sonra da devam edeceği görülmekte. TOKİ sayesinde bir bir nebze de olsa bu sıkıntıyı gidermeye çalışıyoruz. Tamamıyla yatay mimari ile yapıldı ve binalarımız 4 katlı, şu anda da çalışmalar hızlı ilerliyor. Bir yılda bu hale geldi” şeklinde açıklamalarda bulundu.

screenshot-91.png

YÜZDE 90'I TAMAMLANDI!

Kaba işçiliğin tamamen bittiği 180 konut ve 5 dükkan için Tabdoğan "2-3 blokta hafif işler kaldı, kısa bir süre içerisinde tam anlamıyla bitmiş olacak. Burası 204 milyon TL’lik bir ihaleydi o zaman yapıldı ve şu anda projeye zamanında başlamanın ne kadar fayda sağladığını görüyoruz. Onun için inşallah hak sahipleri de burada gönül rahatlığı ile oturabilecekler. TOKİ zaten konutlarının depreme dayanıklılık konusunda kendini gösterdi, sürekli de kontroller gerçekleştiriliyor. Konutlar ve zemini de çok sağlam. İnşallah insanlar burada yıllarca gönül rahatlığı ile oturacaklar” diyerek yalnızca ince işçiliğin ve çevre düzenlemesinin kaldığını belirtti.