Denizli'nin Buldan ilçesine yeni TOKİ konut projesi müjdesi!

Bir süredir Denizli'nin Buldan ilçesinde devam etmekte olan konut projesinin teslim tarihi belirlenirken yeni yapılacak olan konutlar hakkında da bilgilendirmeler yapıldı.
Denizli'nin Buldan ilçesine yeni TOKİ konut projesi müjdesi!

Buldan Belediyesi'nin resmi internet adresinden yapılan paylaşıma göre 2.etap TOKİ konutları inşaatının hızla yükselmeye devam ettiği öğrenildi. Belirtilen süre içerisinde konutların teslimlerinin mutlaka yapılacağı ifade edilirken, bununla birlikte ilçede yapımına başlanacak olan yeni konut projesinin de müjdesi verildi.

TOKİ KONUTLARI HIZLA YÜKSELİYOR!

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik tarafından yapılan açıklamalarda “ İlk başkanlık dönemimde 2011-2012 yıllarında sosyal ve afet konutlarından oluşan 1.Etap TOKİ konutlarını 11 ay gibi kısa sürede tamamlayarak hak sahiplerine teslim etmiştik. Şimdide mayıs ayında inşaatına başlanan 2.etap TOKİ sosyal konutu inşaatı hızla devam ediyor. Konutların, 400 gün gibi kısa sürede tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Meclis kararı ile belediyemize ait 12 bin 334 metrekarelik alanı TOKİ’ye bedelsiz olarak tahsis ettik. 1. Etap TOKİ Konutlarının hemen yanına inşa edilen 2. Etap sosyal konutlarından yararlanmaya hak kazanan vatandaşlarımız rahat olsun. 126 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi belirtilen süre içerisinde tamamlanarak teslim edilecek” ifadeleri ile konutların teslim süreci hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.

screenshot-116.png

YENİ KONUT PROJESİ MÜJDESİ!

Bununla birlikte yapımına başlanacak olan yeni konut projesi hakkında ise “2019 yılında gerçekleştirilen Mahalle İdareler seçimlerinde mazbatamızı alıp göreve başladığımız günden itibaren birlik ve dayanışma içerisinde, Buldan’a ve halkımıza hizmet etme gayreti içerisindeyiz” diyerek Yenicekent Mahallesi’nde Menderes Caddesi Elekçukuru Mevkiinde Belediyeye ait 43 bin 657 metrekarelik arsanın TOKİ’ye tahsis edilerek dar gelirli vatandaşların kira öder gibi ev sahibi yapılacağının altını çizdi.