Bayburt TOKİ kura sonuçları isim listesi 2022 Merkez Aydıntepe Demirözü çekilişi sorgulama ekranı

TOKİ Bayburt kura çekilişi sonuçları isim listesi 2022 için beklenen tarih geldi. Bayburt Merkez, Aydıntepe ve Demirözü kura çekimi noter huzurunda yapıldı. İşte Bayburt TOKİ kura sonucu 19 Aralık sorgulama ekranı!
Bayburt TOKİ kura sonuçları isim listesi 2022 Merkez Aydıntepe Demirözü çekilişi sorgulama ekranı

Ev sahibi olmak isteyen dar gelirli ailelerin rekor sayıda başvuru yaptığı TOKİ 250 bin sosyal konut projesinde kura çekiminde bugün sıra Bayburt ve Tokat illerine geldi. 19 Aralık 2022 Pazartesi günü yeni haftanın ilk kura çekimi Tokat ve Bayburt illeri ile başladı. 

Saat 10:00 itibari ile Bayburt Belediyesi Çoruh Konferans Salonu içerisinde başlayan kura çekimi ile önce 2+1 konutlar sonrasında ise 3+1 konutlar için başvuru yapan kişiler arasında hak sahipleri belirleniyor. Ev sahibi olmak için başvuru yapan kişiler arasında kurada adı çıkan kişiler ev sahibi olmaya hak kazanırken adı çıkmayan kişilere ise 5 iş günü içerisinde para iadesi yapılacak. 

TOKİ BAYBURT KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ 2022!

Bayburt'ta ev sahibi olmak için TOKİ başvurusu yapan kişiler arasında gerçekleştirilen kura çekimi ile hak sahipleri belirlendi. Bugün Bayburt Belediyesi Çoruh Konferans Salonu  içerisinde yapılan TOKİ kura çekilişi kapsamında;

BAYBURT AYDINTEPE 81/250.000 SOSYAL KONUT PROJESİ

BAYBURT DEMİRÖZÜ 2. ETAP 78/250.000 SOSYAL KONUT PROJESİ

BAYBURT MERKEZ 93/250.000 SOSYAL KONUT PROJESİ için hak sahipleri belirlenmiş oldu. Böylelikle TOKİ'nin Bayburt ilinde satışa sunduğu tüm konutlarda çekiliş süreci tamamlanmış oldu. 

Bayburt TOKİ kura sonuçları isim listesi 2022 Merkez Aydıntepe Demirözü çekilişi sorgulama ekranı

Akşam saatlerinden itibaren başvuru sahipleri e-devlet üzerinden TOKİ kura sonucu sorgulaması yapabilecekler. e-Devlet internet sitesine giriş yaptıktan sonra arama bölümüne Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Kuralı Satış Projeleri İçin Kura Sonucu Sorgulama yazarak ilgili bölüme ulaşabilirsiniz.