Artvin TOKİ kura sonuçları 2022 açıklandı!

Artvin Merkez TOKİ kura çekimi sonuçları noter huzurunda canlı yayında belirleniyor. Yapılan kura çekilişi ile Artvin Merkez 500 konut projesi için başvuru yapanlar arasında hak sahipleri belirlenecek.
Artvin TOKİ kura sonuçları 2022 açıklandı!

Artvin'de kira öder gibi ev sahibi olmak isteyen dar gelirli vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği TOKİ Artvin sosyal konut projesi için beklenen kura çekilişi tarihi geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Eylül ayında yapılan açıklama ile başvurusu başlayan 250 bin sosyal konut projesi kapsamında Artvin Merkez'de 500 konutluk kontenjan ayrılmıştı. 

Artvin'de satışa sunulan konutlar için başvuru süreci Ekim ayı itibari ile sona ererken başvurusu biten konutlar için kura çekimi tarihi ise 21 Aralık 2022 Çarşamba günü olarak belirlenmişti. Sonunda beklenen tarih gelirken noter huzurunda Artvin Merkez kura çekilişi başladı. 

TOKİ ARTVİN MERKEZ KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ 2022! 

Artvin TOKİ kura çekilişi sonuçları isim listesi 2022 çekilişi noter huzurunda canlı yayın ile başladı. Noter huzurunda saat 10:00 itibari ile başlayan kura çekimi Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezi Sinema Salonunda gerçekleştiriliyor. İsteyen kişiler burada kura çekimine seyirci olarak katılarak kura çekilişini anlık olarak takip edebilecekler. 

Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezi Sinema Salonu içerisinde yapılan kura çekilişini canlı olarak takip edemeyen kişiler ise kura çekimini TOKİ'nin resmi You Tube, Twitter, İnstagram ve Facebook sayfaları üzerinden takip edebilecekler. Çekilişin sonucu ise akşam saatlerinde e-Devlet TOKİ kura sonucu sorgulama sayfası üzerinden erişime açılacak.