Ankara TOKİ kura çekilişi ne zaman açıklandı! TOKİ 5.etap kura çekimi takvimi yayımlandı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile merakla beklenen TOKİ Ankara kura takvimini yayımladı. Açıklanan takvim ile TOKİ 5. etap kura çekilişi tarihleri kesinleşti.
Ankara TOKİ kura çekilişi ne zaman açıklandı! TOKİ 5.etap kura çekimi takvimi yayımlandı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ 7 Kasım tarihinde başladığı 250 bin sosyal konut projesi kura çekimlerine tüm hızı ile devam ediyor. Bugüne kadar toplam 45 ilde kura çekilişi tamamlanırken 5.etap kura takvimi ile hak sahiplerinin belirleneceği yine illerde de ilan edi. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum tarafından yapılan açıklama ile 250 bin sosyal konut projesi 5. etap kura takvimi ilan edilirken başvuru rekoru kırılan Ankara konut projesi içinde merakla beklenen kura çekilişi tarihi ilan edilmiş oldu. İşte TOKİ 5. etap kura çekilişi tarihleri ile Ankara TOKİ kura çekilişi 2022 tarihleri! 

ANKARA TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN 2022 AÇIKLANDI! 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yapmış olduğu açıklamasında "İlk Evim İlk İş Yerim projemizde; İlk 4 etapta, 45 ilimizde 93 bin 392 evimizin hak sahibini belirledik. Sıra Başkentimize de geliyor. ANKARA kuralarımızı  2 - 12 Ocak arasında 18 bin 450 yuvamız için çekeceğiz" diyerek TOKİ 5.etap kura takvimini açıkladı. 

Yapılan açıklama ile 13 Ocak 2023 tarihine kadar kura çekilişi yapılacak olan iller Yozgat, Rize, Artvin, Kırıkkale, Kırşehir, Trabzon, Nevşehir, Ankara, Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş ve Adana olarak açıklandı.