25 Aralık TOKİ Nevşehir Merkez, Sulusaray, Acıgöl, Derinkuyu sosyal konut kura sonucu isim listesi!

TOKİ sosyal konut kura çekimlerine ara verilmeden devam ediliyor. Nevşehir kura sonucu isim listesi sorgulama ekranı merak ediliyor. TOKİ sosyal konut kura sonuçları nereden öğrenilir?
25 Aralık TOKİ Nevşehir Merkez, Sulusaray, Acıgöl, Derinkuyu sosyal konut kura sonucu isim listesi!

TOKİ 250 bin adet sosyal konut kura çekimleri açıklanan program kapsamında devam ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ilan edilen 250.000 sosyal konut projesi için vatandaşlar 31 Ekim tarihine kadar başvurularını yapmıştılar. Şimdi ise sosyal konutlarda hak sahiplerinin belirlenmesi için kura çekimleri yapılıyor. Noter huzurunda gerçekleşen kura çekimleri ile TOKİ’den sosyal konut alma hakkı elde eden vatandaşlar belirleniyor.

TOKİ NEVŞEHİR KURA ÇEKİMİ!

TOKİ’nin sosyal konut projesi kapsamında Nevşehir’de inşa edeceği sosyal konutlar için kura çekimleri yapılıyor. Bugünün kura programına göre Nevşehir Merkez Göre’de 80, Merkez Kaymaklı’da 50, Merkez Çat’ta 70, Sulusaray ilçesinde 100, Derinkuyu ilçesinde 80, Acıgöl ilçesinde 80, Hacıbektaş ilçesinde 100 ve Tatlarin ilçesinde 59 sosyal konut için kura çekimi yapılıyor. Toplamda Nevşehir’de inşa edilecek olan 619 konutun hak sahipleri noter kurasıyla tespit edilecek.

KURA SONUCU SORGULAMA EKRANI!

TOKİ’nin sosyal konut kura çekimleri çok sayıda vatandaşın ilgi alanına giriyor. TOKİ’den sosyal konut satın almak için başvuru yapan vatandaşlar büyük bir heyecanla isimlerinin kuradan çıkmasını bekliyorlar. Bu kura sonuçlarına dair de sorgulama ekranının nerede olduğu araştırılıyor. TOKİ kura sonuçları isim sorgulama listesi E-Devlet üzerinden yayınlanıyor. E-Devlet’te TOKİ hizmetleri arasında yer alan bu sorgulama ekranı kullanılarak isim listelerine ulaşılabiliyor.

25 Aralık TOKİ Nevşehir Merkez, Sulusaray, Acıgöl, Derinkuyu sosyal konut kura sonucu isim listesi!

KURA ÇEKİMLERİ CANLI YAYINLANIYOR!

TOKİ’nin kura çekimlerinde kapsamlı bir sistem uygulanıyor. Öncelikle vatandaşlar bu kura çekimlerinin yapıldıkları yere giderek süreci takip edebiliyorlar. Bu imkanı bulamayanlar için ise TOKİ, kura çekimlerini sosyal medya hesapları üzerinden canlı yayınla izleyebilme imkanı sağlıyor. Bu canlı yayınların takip edilebilmesi için TOKİ’Nin sosyal medya hesaplarının takip edilmesi gerekiyor.