2023 TOKİ İstanbul kura çekim tarihleri

2023 yılı TOKİ kura çekimlerine Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremlerin ardından ara verilmişti. Peki İstanbul Toki kura çekim tarihleri ne zaman?
2023 TOKİ İstanbul kura çekim tarihleri

2023 TOKİ İstanbul kura çekim tarihleri: Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından kura çekimlerine ara verdiğini açıklamıştı. Yaşanan bu üzücü depremin yaraları sarılmaya devam ederken kura çekim işlemlerine de kaldığı yerden devam edildi. İlk Evim, İlk İş Yerim projesi kapsamında 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplamda 250 bin konut için kura çekim sonuçlarının açıklanma işlemleri bitmişti. Bunun ardından hak sahiplerine teslim edilme işlemleri bekleniyor.

TOKİ İstanbul projesinin ise Arnavutköy, Başakşehir, Esenler, Çatalca, Tuzla, Silivri ilçeleri kura çekim tarihlerinin ne zaman olduğu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki İstanbul'da TOKİ kura çekim tarihleri ne zaman? İşte yanıtı.  

TOKİ İSTANBUL KURA ÇEKİM TARİHLERİ NETLEŞTİ Mİ?

TOKİ İstanbul kura takvimi binlerce insan tarafından araştırılıyor. Bu konuda henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremlerden 11 ilin feci şekilde etkilenmesi sonucunda ertelenen kura çekim işlemleri ile ilgili herhangi bir tarih henüz verilmedi. Toki kura sonuçları sorgulama ekranı ve tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz. 

TOKİ KURA ÇEKİM SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI 

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yapmış olduğu açıklamada "81 ilimizde ayrı ayrı kuralarımızı noter huzurunda çekeceğiz. Dijital ortamda bu kurallar yayınlanacak. Vatandaşlarımızın gözleri önünde kuralar çekilecek ve hak sahipleri belirlenecek" ifadelerini kullanmıştı.

İşte TOKİ kura çekim sonuçları sorgulama ekranı..

TOKİ KURA SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI