Türkiye'nin en çok satan otomobillerinden Renault'un 30 Eylül'e kadar geçerli fiyatları belli oldu! Son 8 gün kaldı

Türkiye'de milyonların tercih ettiği en çok satan araba modelleri arasında ilk sıralarda yerini alan Renault için güncel Eylül ayı fiyat listesi için son 8 gün kaldı. Ekim ayının gelmesi ile tüm fiyat tablosu değişecek. Satın almak isteyenlere son fırsat.
Türkiye'nin en çok satan otomobillerinden Renault'un 30 Eylül'e kadar geçerli fiyatları belli oldu! Son 8 gün kaldı

Son yıllarda dünya genelinde yaşanan çip krizi ve ekonomik çalkantılar sonrası Türkiye'nin otomobil sektörü de darbe aldı. Otomobil fiyatları da ekonomik kriz etkileri sonrası adeta uçuşa geçti.

2024-renault-clio-ilk-kez-goruntulendi-1.jpg

Türkiye'nin en çok satan otomobillerinden Renault'un 30 Eylül'e kadar geçerli fiyatları belli oldu! Son 8 gün kaldı- Otomobil fiyatlarının giderek artması ile birlikte en çok satın alınan ve ülke genelinde rağbet gören Renault, Fiat, Ford gibi bir çok marka da her yeni ayda fiyat güncellemesi yapmaya devam ediyor. Uygun fiyatları sebebi ile en çok tercih edilen araçlar arasında ilk sıralarda yerini alan Renault için de Eylül ayı fiyatları listelendi.

RENAULT EYLÜL AYI FİYAT LİSTESİ

Renault'un 2023 yılı Eylül ayı güncel fiyat listesi belli oldu. Araç satın almak isteyenler için Renault'un en düşük fiyatı 800 Bin TL'yi aşarken maksimum olarak ise 1 Milyon TL'ye ulaştı.

Renault Clio'nun şuan ki fiyatları;

1.0 65 bg, Benzinli Joy, Manuel - 826 bin 900 TL

1.0 90 bg, Benzinli Joy, Otomatik - 857 bin TL

1.0 90 bg, Benzinli Touch, Manuel - 868 bin TL

1.0 90 bg, Benzinli Touch Otomatik - 959 bin 900 TL

1.0 90 bg, Benzinli Icon, Otomatik - 1 milyon 018 bin TL olarak belirlendi.

Markanın fiyatlarının geçerlilik süresi ise Eylül ayını içeriyor. 22 Eylül 2023'te yayımlanan bu haberden 8 gün sonra 30 Eylül tarihinden itibaren Ekim ayına gelinmesi ile yeni bir döneme girilmiş olacak.