TOGG Eylül 2023 fiyatları belli oldu! TOGG T10X güncel fiyatı ne kadar?

Yerli elektrikli otomobil TOGG fiyatları merakla araştırılıyor. Son dönemde popülaritesi azalan aracın Eylül ayı fiyatları belli oldu. İşte detaylar…
TOGG Eylül 2023 fiyatları belli oldu! TOGG T10X güncel fiyatı ne kadar?

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), özellikle cumhurbaşkanlığı seçimi dönemlerinde sıkça gündemde yer aldı. Heyecan yaratan elektrikli otomobil TOGG, vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. Henüz yollarda sınırlı sayıda olması nedeniyle az rastlanan TOGG için araştırmalar devam ederken, aracın özellikle de fiyatı merak ediliyor. TOGG sahibi olmak isteyenler, fiyat araştırmalarını sürdürüyor. Peki TOGG Eylül fiyatları ne kadar oldu?

Yerli ve milli otomobil olarak üretilen, üretim sürecinde çeşitli tartışmalara da konu olan Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), geçtiğimiz aylarda özellikle de cumhurbaşkanlığı seçim döneminde oldukça popüler hale geldi. Son dönemlerde gündemde daha az yer edinmeye başlayan TOGG ile ilgili otomobil tutkunlarının ve TOGG sahibi olmak isteyenlerin araştırmaları devam ediyor. Donanım özelliklerinin yanı sıra görüntüsüyle de heyecan uyandıran otomobilin fiyatı merak ediliyor. TOGG Eylül 2023 fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar…

TOGG FİYATLARI DEĞİŞTİ Mİ?

Yerli ve milli araç olan TOGG sahibi olmak isteyenleri güncel fiyatları araştırmaya devam ediyor. Gündeme gelen fiyat tartışmaları eşliğinde TOGG Eylül ayı güncel fiyatları da belli oldu. Netlik kazanan fiyatlar sonrasında, vatandaşlar da araştırmalarını hızlandırdı. Şu an için yalnızca bir modeli satışta olan TOGG modelinde geçen aya göre herhangi bir değişiklik yaşanmadı. Yani TOGG fiyatları, bir önceki fiyatlar ile aynı seviyede kaldı. Peki TOGG Eylül 2023 fiyatları ne kadar?

TOGG DONANIM ÖZELLİKLERİ VE GÜNCEL FİYATLARI

1624602-togg-a-ilk-zam-geldi-64a523de3ae9b.webp

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili olarak üretilen TOGG, şu an için tek bir modeliyle yollarda yer alıyor. Tek modeli satışta olan TOGG, çift ve tek motorlu olmak üzere iki versiyonla geliyor. TOGG T10X, enerji ihtiyacının karşılanması için 52,4 kWh ve 88,5 kWh olmak üzere 2 ayrı batarya paketi ile donatıldı. T10X tam dolu batarya ile azami 523 kilometre mesafe kat edebiliyor. Öte yandan model, batarya seviyesini yüzde 20’den yüzde 80’e sadece 28 dakikada şarj edebiliyor. Aracın güncel fiyatları ise şöyle:

  • V1 RWD Standart menzil: 1.227.500 TL
  • V2 RWD Standart menzil: 1.329.500 TL
  • V2 RWD Uzun menzil: 1.563.500 TL