Fiat Egea ailesinin en yüksek üyesi Limited satışta! Fiyatları ne kadar?

Yıllarca Türkiye’de en ucuz otomobil modellerinden biri olarak tercih edilen Fiat Egea, en üst versiyonu “Limited” ile satışa sunuldu. Tasarımı ve teknolojisi ile dikkat çeken model, fiyatı ile araç almak isteyenleri bir kez daha düşündürdü.
Fiat Egea ailesinin en yüksek üyesi Limited satışta! Fiyatları ne kadar?

Türkiye’de çok uzun yıllardır en çok tercih edilen otomobil modellerinden biri olan Fiat Egea, çeşitli versiyonları ve fiyatıyla otomobil tutkunları için çoğu zaman listenin ilk sırasında yer aldı. Özellikle ucuzluğu ile uzun yıllar Türkiye’nin en ucuz otomobil modellerinden biri olan Fiat Egea, şimdi de yeni versiyonu ile satışa sunuldu. Egea ailesinin en yüksek modeli olarak sunulan “Limited” modelinde fiyatlar dikkat çekti.

Fiat, klasik hale gelen Egea modelinde köklü bir tasarım değişikliğine giderek dikkat çekmeyi başardı. Fiat Egea Limited, Egea ailesinin en yüksek modeli olarak hem sedan hem de cross gövde tipinde özel bir seri olarak satışa sunuldu. Aracın dış tasarımda 17 inç bronz alaşım jantlar, siyah ayna kapakları ve kapı kolları ile birlikte ön ızgarada turuncu detaylar Egea Limited logosu bulunuyor. Ayrıca cross modelinde yeni renk seçeneği olan orman yeşili de yer alıyor. Peki Fiat Egea Limited versiyonlarında fiyatlar ne kadar? İşte detaylar…

FİAT EGEA LİMİTED SATIŞTA

Fiat Egea, Türkiye’de en ucuz otomobiller arasında yer almaya devam ediyor. Son dönemlerde artan otomobil fiyatlarının ardından, piyasa şartlarına göre sunduğu ucuz fiyatlar ile yine birçok otomobil tutkununun ilk tercihleri arasında bulunan Egea ailesine yeni bir üye katıldı. Egea’nın en üst modeli olan Limited, büyük beklentiler sonrası dikkat çeken fiyatlarla satışa sunuldu.

İç tasarımında eco-leather koltuk ve kapı panelleri ile deri kaplı ön konsolu, 10 inç bilgi ekranı bulunan Egea Limited, ayrıca şerit takip asistanı ve akıllı hız sabitleme özelliği de sunuyor. Trafik işareti tanıma sistemi, yorgunluk uyarı asistanı, kablosuz telefonu şarjı, anahtarsız giriş ve çalıştırma, kör nokta uyarı desteği gibi özellikler sunan Fiat Egea Limited fiyatları ise aracı almak isteyenleri 2 kez düşündürüyor.

FİAT EGEA LİMİTED FİYATLARI

fiat-egea-limited-4.jpg

Fiat Egea Limited versiyonunun, Fiat resmi sitesinde yer alan bilgilere göre fiyatları şöyle:

  • Limited 1.4 95 HP benzinli manuel: 879.900 TL
  • Limited 1.6 M.Jet 130 HP dizel otomatik: 1.172.900 TL
  • Limited 1.5 T4 Hibrit 130 HP otomatik: 1.284.900 TL

Kampanyalı olarak sunulan bu fiyatların yanı sıra normal fiyatların ise daha yüksek olabileceği belirtiliyor. Resmi sitede yer alan bilgilerde her bir versiyon için “Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Liste Fiyatı” bilgilerinde fiyatlar 10.000 TL daha yüksek olarak yer alıyor.