Fuzul Toprak'tan 500 konutluk Yeni Arnavutköy Projesi

Yeni Arnavutköy Projesi'nin startını eren Fuzul Toprak arsa payı satışını duyurdu. Aşamalı konut sahibi olma sistemi devreye girdi.
Fuzul Toprak'tan 500 konutluk Yeni Arnavutköy Projesi

Yükselen konut fiyatları emlak piyasasında değişimi zorunlu hale getirirken bu değişimlerden biri de konut satış sisteminde yaşanmıştı. Topraktan aşamalı konut sahibi olma sistemi adı altında yeni bir sistem geliştirilirken Fuzul Topraktan beklenen yeni etap satışına başladı.

Fuzul Topraktan daha önce Pendik, Başakşehir ve Ispartakule projeleri için satışlara başlarken bu sefer Arnavutköy projesi için beklenen açıklama geldi. 50 bin metrekarelik dev bir alanda gerçekleştirilecek olan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplamda 4 farklı daire tipinde satışlar yapılacak.

FUZUL TOPRAKTAN ARNAVUTKÖY PROJESİ SATIŞ FİYATI NE KADAR?

Fuzul Topraktan Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Akbal, "Fuzul Topraktan olarak konut üretimindeki ekstra maliyet yüklerini ortadan kaldırarak, ekonomik ve erişilebilir konutlar üretmeyi hedefliyoruz. Yatırımcılar aşamalı olarak önce toprak sahibi, daha sonra da inşaatın başlamasının ardından ev sahibi olabilecek" diyerek satış fiyatlarını duyurdu.

İlk etapta yatırım yapmak isteyen kişiler arsa payı satın alacaklar. Fuzul Topraktan Arnavutköy projesinde yer alan 1+1 dairenin arsa payı 760 bin liradan satışa sunulacak. İsteyen kişiler nakit olarak ödeme yaparak arsa payı satın alabileceği gibi isteyen kişiler ise 18 ay taksitle ödemelerini taksitlendirebilecekler. Proje inşaatı ise sözleşme imzalanmasını takip eden 18 ay sonrasında başlayacak şekilde planlanıyor. Daireler inşaatın başlamasının ardından 36 ay içerisinde sahiplerine teslim edilecek. Arsa satın alan kişiler inşaat maliyetini peşin ya da yine taksitle ödeme imkanına sahip olacaklar.

Genel Yayın Yönetmeni