MEB duyuru SON DAKİKA! 81 ilin tümünde 3 günlük ARA TATİL sürprizi veliler yasta öğrenciler mutlu

Milli Eğitim Bakanlığı son dakika tatil kararı açıkladı. Okullar ne zaman tatil olacak ara tatil ne zaman soruları yanıtlandı.
MEB duyuru SON DAKİKA! 81 ilin tümünde 3 günlük ARA TATİL sürprizi veliler yasta öğrenciler mutlu

MEB duyuru SON DAKİKA! 81 ilin tümünde 3 günlük ARA TATİL sürprizi veliler yasta öğrenciler mutlu - Milyonlarca öğrenci, öğretmen ve veliyi ilgilendiren sürpriz tatil kararı son dakika açıklandı.

Milli Eğitim Bakanı olarak yeni kurulan kabinede görev alan Yusuf Tekin göreve başlar başlamaz çok sayıda önemli karara imza atarken bu kararlardan bazıları tepki çekmiş, bazıları ise beğeni toplamıştı. Özellikle de tatil kararları öğrenciler tarafından yakından takip edilirken bu kararlara bir yenisi daha eklendi.

31 ARALIK TATİL Mİ, MEB SON DAKİKA TATİL KARARI AÇIKLADI MI?

Okullarda öğrencilerin beklemiş olduğu tatil haberleri yakından takip edilirken 31 Aralık 2023 günü için gözler MEB'e çevrilmişti. Milyonlarca öğrencinin beklemiş olduğu tatil haberinde 31 Aralık Pazar gününe denk geldiği için o gün çalışan kişiler zaten resmi tatil haklarını kullanacaklar. Ancak o gün Pazar gününe denk gelmese dahi resmi tatil günleri arasında yer almayacaktı.

Öğrenciler 29 Aralık 2023 Cuma günü son ders zilinin çalması ile tatile çıkacaklar. 30 Aralık 2023 Cumartesi günü ve 31 Aralık 2023 Pazar günü öğrenciler için 2 günlük hafta sonu tatili olacak. MEB tarafından uygulanan resmi tatil günleri takvimi kapsamında 31 Aralık Pazartesi günü de tatil olacak. Böylelikle öğrenciler 3 günlük tatil yapmış olacaklar.

Öğrenciler bu kısa tatilin ardından Salı günü yeniden ders başı yapacaklar ve 22 Ocak 2024 tarihine kadar ders görmeye devam edecekler. 22 Ocak günü Pazartesi günü tatile çıkacak olan öğrenciler 15 günlük tatilin ardından 5 Şubat 2024 Pazartesi günü yeniden ders başı yapacaklar.

Genel Yayın Yönetmeni