Büyük Filistin Mitingi ne zaman, nerede, saat kaçta yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan destek mitingi hakkında detaylar oldukça merak edilmeye başlandı.
Büyük Filistin Mitingi ne zaman, nerede, saat kaçta yapılacak?

2 haftayı aşkın bir süredir devam eden İsrail ile Filistin arasındaki gerginlikte İsrail'in Gazze'ye yaptığı saldırılar sonucunda binlerce masum halk hayatını kaybetti. Özellikle de hastane, cami, pazar yeri gibi yerlere uygulanan bu saldırılar dünyanın genelini ayağa kaldırıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklama ile birlikte de Filistinlilere destek olmak amacı ile bir miting düzenleneceği öğrenildi. İstanbul'da yapılacak olan bu mitingin nerede ve saat kaçta olacağı ise araştırılmaya başlandı.

BÜYÜK FİLİSTİN MİTİNGİ NEREDE, NE ZAMAN?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan, HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve DSP Genel Başkanı Önder Aksakal tarafından katılımların yapılacağı mitingin 28 Ekim Cumartesi günü (bugün) Atatürk Havalimanında saat 15:00'te yapılacağı öğrenildi.

Erdoğan dün yaptığı paylaşımda "Yarın milletimizin her bir ferdini, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştireceğimiz, Filistinli kardeşlerimizle dayanışmamızı tüm dünyaya bir kez daha göstereceğimiz Büyük Filistin Mitingi’ne davet ediyorum." ifadeleri ile de mitinge çağırdı.

ULAŞIM ÜCRETSİZ OLACAK!

Son olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından imzalanan karara göre bugün ulaşımın da ücretsiz olduğu ifade edildi. Mitinge katılımın rahat olması için yapılan açıklamada konu ile ilgili Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Bakan Uraloğlu tarafından konu ile ilgili açıklama geldi. Konu ile ilgili yapılan açıklamalarda "Sayın Cumhurbaşkanımızın kararıyla; 28 Ekim Cumartesi günü ‘Büyük Filistin Mitingi’nde Gazze’ye ses olacak vatandaşlarımıza kolaylık sağlanması için İstanbul’da Gayrettepe- İstanbul Havalimanı metro hattı ile Marmaray seyahatleri ücretsiz olacak. Ayrıca Ankara’da Başkentray ve İzmir’de İZBAN banliyö tren seferleri de bu tarihte ücretsiz hizmet verecek" ifadelerine yer verdi.

Haber Editörü