Son Dakika milyonlarca gence duyuruldu! MSB askerlik yerlerini açıklandı

Bugün MSB tarafından yapılan son açıklama ile birlikte askerlik yerlerinin belirlendiği öğrenildi. Konu ile ilgili detaylar öğrenildi.
Son Dakika milyonlarca gence duyuruldu! MSB askerlik yerlerini açıklandı

Milli Savunma Bakanlığı tarafından bugün yapılan son açıklama ile birlikte binlerce gencin merak ettiği askerlik yerlerinin belirlendiği öğrenildi. Konu ile ilgili yapılan açıklamalarda askerlik yerlerine nereden bakılabileceği gibi tüm detaylar öğrenilmiş oldu.

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI AÇIKLADI!

Konu ile ilgili Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada "Kasım/Aralık 2023 ve Ocak 2024 döneminde silahaltına alınacak yedek subay/astsubay adayları ile erlerin sınıflandırma sonuçları belirlenmiştir." ifadeleri ile askerlik yerlerinin belirlendiği ifade edildi.

SONUÇ EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ...

Yukarıda verilen sonuç ekranı ile birlikte kişilerin askerlik için celp yerlerine ulaşabilecekleri öğrenildi.

SEVK TARİHLERİ AÇIKLANDI!

2023 yılı için sevk tarihleri de kasım celbi hakkında merak edilenlerin yanı sıra kişilerin askerlik için gidecekleri yerleri öğrenmeleri ile birlikte sevk tarihlerinin de şu şekilde belirlendiği ifade edildi;

  • Yedek Subay/Astsubay Adayları ile Er (1’inci Grup) - 09 Kasım 2023
  • Er (2’nci Grup) - 07 Aralık 2023
  • Er (3’üncü Grup) - 11 Ocak 2024

Yükümlülere, Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde bulunan adresi ile eğitim birliği arası esas alınarak yol ve iaşe bedeli ödenecektir. Yükümlüler kendilerine yapılan ödemeleri kimlik belgeleri ile PTT şubelerinden veya PTT kartı ile PttMatiklerden alabileceklerdir.

Haber Editörü