Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Teknofest'te yerel seçim mesajı!

Çiğli Havaalanı'nda düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Teknofest'te yerel seçim mesajı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün İzmir Çiğli Havaalanı'nda düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'nde konuşma yaptı. Gündem hakkında pek çok konuya değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gündeminde yerel seçim de vardı.

"DAHA İYİ BİR TÜRKİYE İÇİN"

TEKNOFEST'in açılışında konuşan Erdoğan yapılan tüm bu çalışmaların daha iyi bir Türkiye için olduğunu ifade ederek, "Biz 40 yılı aşkın süredir siyasetin içindeyiz. Hayatımız boyunca Türkiye'ye hizmet etmenin, eser kazandırmanın, ülkemizin önündeki taşları, mayınları temizlemenin mücadelesini verdik. Siyaset yolculuğumuzun tüm safhalarında hep gençlerle beraber yürüdük. Gençlerin yoldaşı, yol arkadaşı olmaktan daima bahtiyarlık duydum. Hangi görüşe, kökene, hayat tarzına sahip olursa olsun bu ülkenin gençleri ile her zaman iftihar ettim. Hiç kimseyi yaşam biçimi, kılık kıyafeti, inancı, kimliği dolayısıyla ötekileştirmedik. Sizi harf oyunlarıyla ideolojik at gözlükleriyle tanımlamaya çalışanlara asla prim vermedik. Dayatmacı, baskıcı, yasakçı değil tüm vatandaşlarımızla birlikte gençlerimizin özgürlükçü alanlarını genişletenlerden olduk. Bugün de aynı bakış açısı ile hareket ediyoruz. Ne yapıyorsak sizin için, sizin istikbaliniz için yapıyoruz. İçeride ve dışarıda bitirdiğimiz ve verdiğimiz bütün mücadelelerin amacı size daha güçlü, daha itibarlı, daha yaşanabilir bir Türkiye teslim etmek içindir." şeklinde konuştu.

YEREL SEÇİM MESAJI!

Yaptığı açıklamalarda 2024 yılında gerçekleştirilecek olan yerel seçim konusunda da mesajlar vererek "Mahalli idareler seçimlerinde kazanımlarımızı daha da ileriye taşıyacağız. Fetret Devri yaşayan şehirlerimizi yeniden hak ettikleri hizmeti almalarını sağlayacağız. İzmir, İstanbul, Ankara hazır mıyız?" dedi.