Bakan Yerlikaya açıkladı! Kahramanlar Operasyonu'nda 37 şüpheli daha yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından bugün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda yakalanan yeni şüpheliler hakkında bilgilendirme yapıldı.
Bakan Yerlikaya açıkladı! Kahramanlar Operasyonu'nda 37 şüpheli daha yakalandı

Bugün İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kahramanlar Operasyonu'nda yaşanan son gelişme ile birlikte 37 şüphelinin yakalandığı, 2 teröristin de etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Konuya ilişkin güncel olarak yaşanan gelişmeleri aktaran Yerlikaya tarafından yapılan paylaşım şu şekildeydi;

37 ŞÜPHELİ YAKALANDI!

Bakan Yerlikaya tarafından konuya ilişkin yapılan açıklama sosyal medya hesabından paylaştığı video ile birlikte şu şekilde verildi;

"BÖLÜCÜ TERÖR ÖRGÜTÜNE (BTÖ) YÖNELİK "KAHRAMANLAR OPERASYONLARI" KAPSAMINDA İSTANBUL, VAN, ŞANLIURFA, ELAZIĞ, DÜZCE, DİYARBAKIR, BURSA, EDİRNE, KIRKLARELİ, KİLİS, IĞDIR, HATAY, ADANA, KAHRAMANMARAŞ VE DENİZLİ’DE DÜZENLENEN OPERASYONLARDA 37 ŞÜPHELİ BTÖ MENSUBU YAKALANDI!

AYNI OPERASYONLAR KAPSAMINDA AĞRI’DA SINIR ÖTESİNE KAÇMAYA ÇALIŞAN VE ARAMA KAYITLARI BULUNAN 2 TERÖRİST DE ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ.

TERÖRİSTLERİ VE ONLARIN İŞ BİRLİKÇİLERİNİ ADALETE TESLİM ETMEYE KARARLIYIZ!

Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü TEM Başkanlıklarımızı, İl Emniyet Müdürlüklerimizi ve İl Jandarma Komutanlıklarımızı gönülden tebrik ediyorum. Ayağınıza taş değmesin.

AZİZ MİLLETİMİZİN DUALARI VE DESTEKLERİYLE, SON TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİNCEYE KADAR MÜCADELEMİZ AZİM VE KARARLILIKLA DEVAM EDECEKTİR!"

screenshot-103.png

928 ŞÜPHELİ DAHA YAKALANMIŞTI!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından dün yapılan "64 İLDE “KAHRAMANLAR OPERASYONLARI” KAPSAMINDA RUHSATSIZ SİLAH TAŞIYAN ŞAHISLARA VE SİLAH KAÇAKÇILARINA YÖNELİK OLARAK DÜZENLENEN OPERASYONLARDA; 744 RUHSATSIZ TABANCA, 24 UZUN NAMLULU TÜFEK, 74 RUHSATSIZ AV TÜFEĞİ ELE GEÇİRİLDİ! 928 ŞÜPHELİ ŞAHIS GÖZ ALTINA ALINDI.

HALKIMIZIN HUZURUNU KAÇIRAN ORGANİZE SUÇ ÖRGÜTLERİNİN VE ONLARA SİLAH TEMİN EDENLERİN PEŞİNDEYİZ. ONLARI ADALETE TESLİM ETMEYE KARARLIYIZ!" şeklindeki açıklamalarda da 928 şüphelinin yakalandığı öğrenilmişti.