Bakan Göktaş'tan engelli vatandaşlar için istihdam açıklaması!

Bugün belediye açılışında konuşan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş engelli vatandaşlara yönelik açıklamalarda bulundu.
Bakan Göktaş'tan engelli vatandaşlar için istihdam açıklaması!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş tarafından bugün Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı'nda son dakika yapılan açıklamalarda engelli vatandaşlar için hem istihdam hem de sanat, spor, bilim gibi konularda ortaya çıkarılacak olan yeni projelerden bahsedildi.

HUZUR VE MEDENİYET PROJESİ!

Engelli vatandaşlar için imkanların artırılacağından bahseden Bakan Göktaş, "Türkiye Yüzyılı yalnızca bir temenni değil, ülkemizin her alanda bütün insanlığa vadettiği bir huzur ve medeniyet projesidir. Engelli haklarında ve yaşam koşullarında, ülkemizin standartlara uyan değil, standartları belirleyen bir ülke olması için var gücümüzle çalışıyoruz. 2005 yılında çıkardığımız ve temel politikamızı ortaya koyan Engelliler Hakkında Kanun, bu anlayışımızın en önemli yansıması olmuştur." şeklinde açıklamalar yapıldı.

İSTİHDAM FIRSATI!

Eski döneme bakıldığında şu an engelli vatandaşlar için daha büyük imkanların sağlanması amacı ile çalışmaların yapıldığından bahseden Bakan Göktaş, "Ben inanıyorum ki engelli vatandaşlarımıza gerekli imkanlar sağlandığında onları sanatta, sporda, bilimde, çalışma hayatında ve birçok alanda daha çok göreceğiz. Engelli vatandaşlarımızın üreten güçlü Türkiye'nin birer ferdi olması, toplumsal yaşamın her alanında etkin ve adil şekilde yer alması bizler için son derece önemli. Biliyoruz ki engelli vatandaşlarımızın huzuru ve güveni aynı zamanda ailelerinin de huzur ve güveni demek. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı olarak tüm çalışma arkadaşlarımla engelli vatandaşlarımız ve onları yetiştiren emektar aileleri için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.